Sint en kerst 2018; cadeautjes met naam

Het is alweer een poosje geleden dat ik wat geschreven heb, maar dat komt omdat ik nogal druk ben geweest met allerlei leuke dingen 😄
Daarom ga ik nu een terug blikken op de afgelopen maanden en wat ik daar zoal in gedaan heb! Beginnende bij de feestmaanden…

Voor mij staat de periode van Sint en Kerst altijd voor knusheid en gezelligheid in huis. En daar doe ik dan ook mijn best voor om het zo heerlijk mogelijk te hebben. Zo hebben we onze jaarlijkse traditie van een drie-in-de-pan-picknick in de woonkamer, tijdens de intocht van Sinterklaas op tv. En heb ik jaren geleden een Pietenslinger gemaakt, die dan ook trots in de kamer hangt!

Zodra Sinterklaas terug naar Spanje gaat, trek ik op 6 december onze kerstboom van zolder en is de volgende feestperiode aangebroken.
Nadat de 🎄boom staat, mag mijn zelfgemaakte kerststalletje weer onder de boom staan pronken šŸ˜€  Deze heb ik vorig jaar gemaakt en ik ben er nog steeds verliefd op!! 😍 (Haakpakket is afkomstig van Wolplein, zie hier)

En afgelopen feestmaanden was ik eigenlijk extra blij verrast!!! Waarom? Omdat ik via Instagram, Facebook en WhatsApp ineens vele bestellingen binnen kreeg!!! Velen van jullie hadden hetzelfde idee; een sleutel-of tashanger met naam cadeau te geven! Echt geweldig!!!! 🤗🎁😍
Dus druk aan de slag gegaan en zie hier enkele resultaten:

Mocht jij nu ook graag zo’n sleutel- of tashanger willen bestellen?
Of gewoon wat meer informatie, kijk dan even hier.

EĆ©n gedachte over “Sint en kerst 2018; cadeautjes met naam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *