Gehaakt babydekentje ‘dieren’ 🐵🦁🐘🐢🐧

9 augustus 2018

Tadaa… met super veel trots, plezier en liefde aan gewerkt!! Eindelijk mag ik dan het babydekentje online zetten!!! 🤗

In het voorjaar kreeg ik de vraag van een oudcollega/vriend van me of ik voor hun te verwachtte kindje een dekentje wilde haken… En of ik dat wilde!! Natuurlijk!! Ik was ontzettend vereerd met deze opdracht! Het verzoek was wel of ik iets met dieren kon maken. Heerlijk zo’n uitdaging!

Dus ben ik op zoek gegaan en heb op Pinterest diverse haak- en strijkkraalpatronen gevonden en samengevoegd tot een patroon voor een C2C-deken.

Het heeft de nodige weken geduurd, maar naar gelang de dieren één voor één te voorschijn kwamen, werd ik meer en meer verliefd op de deken. Ik vind m echt zo geweldig geworden!! 🤗😍

Het dekentje ligt inmiddels in het bedje, te wachten op de komst van het nieuwe wondertje! >> Heel veel plezier ermee, papa en mama in spé!! ❤️

Mocht je nu ook compleet verliefd zijn geworden op deze deken. Ik maak m heel graag nog een keer. Alleen heb ik zo’n project niet in een aantal weken klaar, houdt hierbij eerder rekening met maanden!! Maar goed, een zwangerschap telt er 9, dus dan heb ik even de tijd 😉. Kijk eventueel hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *